Одржливи решенија: Како да ги подредите вашите чевли?

Влегуваш дома и да, често за да стигнеш од влезната врата до дневната соба треба да поминеш цело море од чевли, папучи за по дома, папучи на цимерот, потоа нешто зимски чизми, апостолки за по лето, уште еден пар апостолки, штиклите на цимерката; неколку пара стари патики кои чисто онака сите си ги чуваат, не ги фрлаат, но ниту некогаш пак ги облекуваат и така натаму! Ете, сега доаѓа зима и не ни требаат летните. Кај да ги сместиме?

Paint-cans-nailed-into-the-wall-are-the-perfect-size-for-flip-flops.

 

Еве едно креативно решение! Paint cans nailed into the wall are the perfect size for flip-flops!

Повеќе идеи може да најдете на овој веб-портал!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s